Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-12 a 13-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.06.2020
Nový typ podhrabových desek v nabídce
Vážení zákazníci, na základě četných žádostí, Vám můžeme dnešním dnem ve spolupraci s výrobce nabídnout odlehčené podhrabové desky, hlazené, se zkosen... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
01.07.2020 Časté dotazy
Otázka: Jaké oplocení mi doporučíte?
Často od Vás slýcháme otázku, jaké oplocení byste mi doporučili, proto jsme pro vás připravili odpovědi našich techniků, kteří mají se stavbami plotů ... číst celé
Jak vybrat bránu a branku k domu?
Stavíte nový dům a přemýšlíte jakou bránu, nebo branku vybrat? V tomto článku se Vám pokusíme odpovědět na nejčastější dotazy a pomoci s výběrem nejle... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Doprava

Ceny dopravy

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti PROFI PLOTY s.r.o, se sídlem Nádražní 601/159, 702 00, Ostrava-Přívoz, IČ 02624265, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě , oddíl C, vložka 28225 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    • kalkulace ceníku na míru, dle dosažených obratů za časové období v případě velkoobchodní spolupráce
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Otázka: Jaké oplocení mi doporučíte?
Otázka: Jaké oplocení mi doporučíte?
Často od Vás slýcháme otázku, jaké oplocení byste mi doporučili, proto jsme pro vás připravili odpovědi našich techniků, kteří mají se stavbami plotů ... číst celé
Jak vybrat bránu a branku k domu?
Jak vybrat bránu a branku k domu?
Stavíte nový dům a přemýšlíte jakou bránu, nebo branku vybrat? V tomto článku se Vám pokusíme odpovědět na nejčastější dotazy a pomoci s výběrem nejle... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

PROFI PLOTY s.r.o.
Rudná 809/6
703 00 Ostrava-Vítkovice

Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-12 a 13-16 hod.)
©2020 PROFI PLOTY s.r.o., všechna práva vyhrazena, jakékoli kopírování obsahu tohoto webu nebo jeho části, bez písemného souhlasu zakázáno.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.